Over mij

Ko van Gorsel Medi8or

Al van jongs af aan heb ik een fascinatie voor de menselijke omgang. Na mijn middelbare school werkte ik 8 jaar als psychiatrisch verpleegkundige. In die tijd rondde ik ook een management kaderopleiding af aan de Sociaal Academie De Aemstelhorn. Daarna ben ik politicologie en sociologie gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Vanaf 1990 mocht ik mij doctorandus noemen.

Ik werkte een paar jaar als beleidsmedewerker bij een semi-overheidsinstelling. Daarna 2 jaar als Hoofd P&O en Financiën bij het Regionaal Bureau Onderwijs in Alkmaar. Als zelfstandig ondernemer, vennoot in het ‘Bureau Kolen & Van Gorsel’, heb ik mij 9 jaar succesvol bezig gehouden met projecten op het gebied van scholing, arbeidsmarkt, re-integratie en innovatie, die met Europees geld werden gesubsidieerd. Ik werkte onder meer voor Arbeidsvoorziening Flevoland, diverse gemeentes en bedrijven als Wavin, Fokker, Smiths en Anoz.

Al vanaf mijn 16e ben ik actief als muzikant. Ruim 20 jaar lang was ‘de muziek’ mijn voornaamste bron van inkomsten. Dit alles vanuit mijn gedachte dat geluk voor geld gaat…

Ik ben in 2001 getrouwd en heb 2 prachtige kinderen uit een eerder huwelijk. De passie om mensen te helpen en het blijkbare vermogen goed te kunnen luisteren en te bemiddelen hebben mij ertoe aangezet  Mediator in de gemeente Alkmaar en regio Noord-Holand te worden.

Tevens geef ik trainingen aan ‘Teambuilding’, waarbij (pop)muziek als voorbeeld voor het al-dan-niet goed functioneren van een team als voorbeeld dient. Teamleden vormen op zo’n training even een popgroep (www.teamsontrack.nl).