Individuele begeleiding

Ondersteuning bij scheiding

Het opbreken van een relatie heeft veel gevolgen. Naast praktische zaken, zoals het verdelen van geld en spullen en (soms) het bepalen van alimentatie, moet je omgaan met emoties als verwarring, boosheid en verdriet. Als er kinderen in het spel zijn is er veel onzekerheid over de relatie die je met hen kunt blijven houden, meestal moet er verhuisd worden, financieel kom je er anders voor te staan en je sociale leven staat op z’n kop. Dat geeft mensen vaak een enorm onzeker en soms radeloos gevoel. Bij mediations komen deze gevoelens meestal wel op tafel, maar soms heeft één van de twee partners hier helemaal geen behoefte aan of zin in.

Is er behoefte aan persoonlijke begeleiding en ondersteuning in dit traject, dan ben je van harte welkom!

Ondersteuning bij andere problemen

Soms kun je in een conflict belanden, waarin je steun zoekt, maar dat je niet weet tot wie je je moet wenden. Voor een advocaat is het soms nog ‘te vroeg’, of juridische bijstand alleen kan je niet voldoende helpen.

Een paar voorbeelden uit mijn praktijk:

  1. Ruzie tussen 2 vennoten, waarbij de emoties dusdanig hoog opliepen dat een heldere kijk op de zakelijke kant werd bemoeilijkt en een gewoon gesprek eigenlijk ook niet meer mogelijk was;
  2. Conflict met de bank, waarbij cliënte (terecht!) vermoedde dat de bank niet had voldaan aan de zorgplicht. Zelf juridisch en verbaal niet sterk genoeg om strijd met de bank te voeren;
  3. Een conflict met een keukenleverancier; er werd niet geleverd wat er was afgesproken;
  4. Een conflict met de werkgever. Cliënt wilde gewoon weg bij het bedrijf en zocht steun om het gesprek met de werkgever aan te gaan.

Subsidies en Tarieven

“Beste Ko,

Ik ben nog helemaal van de kaart en ik kan het bijna niet geloven! Dit was mij uiteraard alleen nooit gelukt!!! Honderd miljoen maal dank!!! In ieder geval gaat vanavond een zekere J.B. heel goed slapen!!! Geen gepieker meer.  

We houden contact en ik krijg je rekening nog (die ik uiteraard meteen zal betalen).

Dank, dank, dank, dank, dank, dank, dank, dank, dank, dank, dank, dank, dank, etc.

Groetjes van een zeer gelukkige J.”