Contact / route

Drs. Ko van Gorsel

Adres: Brahmsstraat 13, 1817 HD Alkmaar

Tel: 06 125 264 83

email: kovangorsel@gmail.com

 


 

Route vanuit Schagen/Den Helder

Neem op de randweg van Alkmaar de afslag links naar ‘Bergermeer’. Neem 1e rotonde ¾ (linksaf) – > Oude Bergerweg / Beethovensingel Volg de weg en ga met bocht mee (om het water) en neem vervolgens 2e afslag rechts. Dit is de Brahmsstraat. Het hoekhuis van het tweede blok is nr.13. Voor het huis of in de buurt is voldoende parkeergelegenheid.

Route vanuit Bergen

Neem de afslag Bergerweg richting Alkmaar. Bij de randweg van Alkmaar direct oversteken richting ‘Bergermeer’. Neem 1e rotonde ¾ (linksaf) – > Oude Bergerweg / Beethovensingel Volg de weg en ga met bocht mee (om het water) en neem vervolgens 2e afslag rechts. Dit is de Brahmsstraat. Het hoekhuis van het tweede blok is nr.13. Voor het huis of in de buurt is voldoende parkeergelegenheid.

Route vanuit Amsterdam

Neem de A9 richting Badhoevedorp/Haarlem. Volg daarna de borden Alkmaar tot u Alkmaar binnenkomt bij verkeersplein Kooimeer. Neem de derde afslag op de rotonde. Neem op de randweg van Alkmaar de afslag rechts naar ‘Bergermeer’. Neem 1e rotonde ¾ (linksaf) – > Oude Bergerweg / Beethovensingel. Volg de weg en ga met bocht mee (om het water) en neem vervolgens 2e afslag rechts. Dit is de Brahmsstraat. Het hoekhuis van het tweede blok is nr.13. Voor het huis of in de buurt is voldoende parkeergelegenheid.